universitemizde-gastronomide-kariyer-soylesisi-gerceklestirildi

Üniversitemiz Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Gastronomide Kariyer” konulu söyleşi, 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Solmaz’ın yaptığı etkinlikte; Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Enes Güleç, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yılmaz Seçim ve Bitlis Eren Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Osman Keskin konuşmacı olarak yer aldı.

Söyleşide, gastronomi alanında kariyer planlaması, akademik gelişim olanakları, sektörle iş birliği, yerel mutfakların önemi ve gastronominin geleceği gibi konular ele alındı. Katılımcılar, konuşmacılardan kendi kariyer yolculuklarına dair ilham verici bilgiler edinme fırsatı buldu.

Etkinlik sonunda dinleyicilerin sorularını yanıtlayan konuşmacılar, gastronomi öğrencilerine mesleki gelişim konusunda önemli tavsiyelerde bulundular. Söyleşi, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

25.04.2025 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü


Web sayfalarımızda yer alan tüm bilgi, doküman, fotoğraf, video, görüntü, metin vb. tüm içerikler, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Aksi durumda: 5846 sayılı yasa kapsamında hukuki ve cezai işlem yapılır. Şırnak Üniversitesi’nin tüm hakları saklıdır.