2025-2026 Adli Yıl Açılış Programı, Şırnak Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Bilgehan Kayık, Baro Başkanı Abdullah Fındık, il protokolü ve yargı mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Programa katılan Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, yaptığı değerlendirmede hak ve adalet için özveriyle görev yapan hâkim ve savcılar başta olmak üzere tüm yargı teşkilatı mensuplarına, baro teşkilatına ve hukuk camiasına yeni adli yılda başarılar diledi.
Galeri
1.09.2025 | Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Web sayfalarımızda yer alan tüm bilgi, doküman, fotoğraf, video, görüntü, metin vb. tüm içerikler, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Aksi durumda: 5846 sayılı yasa kapsamında hukuki ve cezai işlem yapılır. Şırnak Üniversitesi’nin tüm hakları saklıdır.