Rektörümüzden Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

02 Haziran 2019, Pazar

“ Dini ve kültürel değerlerimizin yaşatılması, gelecek nesillerimize aktarılması, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi açısından büyük önem taşıyan bayramlarımız, toplumsal yaşamımızda önemli bir yere sahiptir. Ben de bu vesile ile başta Şırnak Üniversitesi ailesinin olmak üzere, öğrencilerimizin, değerli ailelerinin, tüm Şırnak halkının ve ulusumuzun Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN