Beslenme ve Sağlık Hizmetleri

Tanıtım Katalogu

Tanıtım Filmi

Ulaşım

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde öğrencilerimize yönelik yürütülen beslenme ve sağlık hizmetleri üniversitemizin kuruluşundan bu yana devam etmektedir. Eğitim birimlerimizin hepsinde öğrencilerimizin hijyenik koşullarda yemeklerini yiyebileceği yemekhanelerimiz mevcuttur. Yemekler her yıl ihale usulüyle belirlenen koşullarda özel firmalar tarafından hazırlanarak, öğrencilerimize ve personelimize servis yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz ilimiz ve ilçelerimizdeki kamuya ait sağlık kurumlarının sunduğu tüm sağlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir. Ayrıca ilimiz ve ilçelerimizde sağlık hizmeti sunan özel kurumların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bunun yanı sıra Üniversitemiz bünyesinde çalışan Psikologumuz öğrencilerimize ve personelimizde danışmanlık hizmeti sunmaktadır.