Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 120 farklı yayınevinin katılımıyla düzenlenen ve 10 gün sürecek olan kitap fuarında üniversitemiz yayınları da okurlarla buluştu.
Cizre Kaymakamlığınca, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile hayata geçirilen fuar, 21-30 Kasım tarihleri arasında Sanat ve Sevgi Sokağı’nda devam ediyor. Fuarda; ülkemizin tanınan yazar ve fikir insanları okurlarla buluşuyor.
Fuar açılışında Şırnak Valisi Birol Ekici, Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Zafer Tombul ve Yazar Nurullah Genç yer aldı.
Şırnak Üniversitesi yayınlarının yer aldığı kitap fuarı, okurlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Üniversite yayınlarımızın yer aldığı standı ziyaret eden Şırnak Valisi Birol Ekici ve protokol üyeleri kitapları inceleyerek, eserlere ilişkin bilgiler aldılar.
Galeri
26.11.2025 | Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Web sayfalarımızda yer alan tüm bilgi, doküman, fotoğraf, video, görüntü, metin vb. tüm içerikler, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Aksi durumda: 5846 sayılı yasa kapsamında hukuki ve cezai işlem yapılır. Şırnak Üniversitesi’nin tüm hakları saklıdır.