1-mezopotamya-turizm-ve-gastronomi-fuarina-universitemiz-adina-turizm-ve-otel-isletmeciligi-yukseko

Diyarbakır’da düzenlenen 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarına Üniversitemiz adına Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu katıldı.24-27 Mart tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilen 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarında, Üniversitemiz adına Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’nun açmış olduğu stantta Şırnak kültürü ve turizmine ilişkin tanıtımlar yapıldı. Şırnak Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteklediği standa fuara katılanların ilgisi çok yoğun oldu.Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Çağdaş Ertaş ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Taner Nur’un ziyaretçilere bilgilendirme yaptığı standı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan da ziyaret etti. Tanıtımların yanı sıra panellerin de düzenlendiği fuar alanında Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğretim üyeleri Doç. Dr. Çağdaş Ertaş “ ‘Evvele Yolculuk’ Cudi Dağına Geçmişte Yapılmış Seyahatler”, Doç. Dr. Sedat Çelik “İnsanlığın Kadim Rotaları ‘Rotam Şırnak’  ve Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aysen Ercan İştin “Gastronomi Turizmi ve Şırnak” adlı sunumlarını gerçekleştirdi.

28.03.2022 |  Şırnak Üniversitesi