1-sirnak-universitesi-muzik-festivali-duzenlendi

Üniversitemizde kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında "1. Şırnak Üniversitesi Müzik Festivali" gerçekleştirildi. Festivale, Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı. Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre Merkezi'nde düzenlenen festival öncesinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan; kentin artık spor, bilim ve müzikle anıldığını söyledi.Şırnak'ın Cudi Cup Tenis Turnuvası'yla gündeme oturduğunu dile getiren Erkan, "Artık bu festivallerle terörden arınmış, hep güzel şeyleri konuşacağız. Güzel bir geleceği Allah'tan niyaz ediyoruz. Bundan sonra daha güzel çalışmalarımız olacaktır." dedi. Festivalde Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim elemanları ve müzik bölümü öğrenci korosu tarafından birbirinden güzel eserler icra edildi.

26.05.2021 |  Şırnak Üniversitesi