100-yilinda-genclik-perspektifi-programi-universitemiz-ev-sahipliginde-gerceklesti

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu(GENCKONFED) ve Üniversitemizin ortaklaşa düzenlediği “100. Yılında Gençlik Perspektifi” programı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Ayşe Türkmenoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Ayşe Türkmenoğlu, 24. Dönem Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Bilal Okudan, Türkiye Gençlik Araştırma ve Geliştirme Ağı Genel Başkanı Mehmet Sercan Öğe, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, üniversite olarak gençlerin kendilerini geliştirmeleri için her alanda onlara destek olduklarını söyledi. Rektör Erkan “Bizler Üniversite olarak eğitim öğretim misyonumuzun yanında, gençlerimize sosyal kültürel ve sportif anlamda hazırladığımız birçok projeyle de katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Özellikle Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve şehrimizdeki diğer kamu kurumlarıyla iş birliği içinde hazırladığımız birçok etkinliği tamamen gençlerimizi merkeze alarak planlıyoruz. ”şeklinde konuştu.Salonda bulunan gençleri selamlayarak konuşmasına başlayan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, “Burada Hz. Nuh’un Şehri Şırnak’ta olmak ve öğrencilerimiz ile bir araya gelmek beni de heyecanlandırıyor. Gençlerimizin önünü açmak, projelerine onay vermek için birçok kurumumuzla birlikte çalışıyoruz. En önemli hedeflerimizden birisi millî ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere hep beraber aktarabilmek çünkü bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizdir. Bizler fırsat eşitliğini gençlerimize sunarak, her türlü insan haklarına saygı ve sevgi dolu bir gençlik yetiştirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.Program 24. Dönem Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, GENCKONFED Başkanı Bilal Okudan ve Türkiye Gençlik Araştırma ve Geliştirme Ağı Genel Başkanı Mehmet Sercan Öğenin konuşmalarıyla son buldu.

1.03.2022 |  Şırnak Üniversitesi