Üniversitemiz personellerine yönelik Erasmu Değerlendirme Komisyonu tarafından hazırlanan ve AB onaylı 2021 Erasmus Projemiz kapsamında Personel Ders Verme-Eğitim Alma Hareketliliği’ne ilişkin başvurular başlamış olup, Başvuru Süreci 05 Mayıs 2023 ile 24 Mayıs 2023 saat 23:59'a kadar devam edecektir.

Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği 5 Kişi;

Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği 5 Kişi (İdari Personel: 3 Kişi, Akademik Personel: 2 Kişi )

Kontenjanlarda hak kazananların gidecekleri ülke, tahsis edilen bütçe, başvuru sayısı gibi durumlar dikkate alınarak değişiklik olabilir.

Erasmus+ Personel Hareketliliği başvuruları çevrimiçi sistem üzerinden (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris ) alınacaktır. İlgili web adresine e-devlet şifresi ile giriş yapılmaktadır. İlgili belgeler ıslak imzalı olarak sisteme yüklenmelidir. Başvurusunu tamamlamayan ya da eksik/hatalı belge yükleyen adayların işlemleri geçersiz sayılacaktır.  

2021 Proje Döneminde açılan ilana başvuran bütün adaylar Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından, 2021 sözleşme dönemi kapsamında hareketlilik faaliyeti gerçekleştiren yükseköğretim kurumları için hazırlanmış olan El Kitabı hükümlerini kabul etmiş sayılmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki ilan metinini inceleyiniz.


5.05.2023 |  Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü