bitlis-eren-universitesi-rektoru-prof-dr-necmettin-elmastas-rektorumuzu-ziyaret-etti

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış tarafından karşılanan Rektör Elmastaş, ilk olarak Rektörlük makamında ağırlandı. Burada yapılan görüşmede; ortak araştırma projeleri, akademik etkinlikler, kültürel ve sosyal etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette iki üniversite arasında daha sıkı bir iş birliği ağı oluşturulması ve bilimsel alanda ortak başarıların elde edilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı hediye takdiminden sonra bu anlamlı ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elmastaş’a kampüsümüzü gezdirmesi ile devam etti. Her iki rektör ülkemizin en güzel yerleşkelerinden birine sahip olan üniversitemizin kampüsünde kısa bir yürüyüş yaparak Merkezi Kütüphanede ve tarihi Mehmet Ağa Kasrında incelmelerde bulundu.

Rektör Elmastaş ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Şırnak Üniversitesi ve Bitlis Eren Üniversitesi arasındaki ikili ilişkilerin kıymetli olduğunu ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a çalışmalarında başarılar diledi.

26.04.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü