Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde Dil Eğitimine Yönelik Programlar kapsamında açılan  Farsça ve İngilizceDil kursları ücretlerinin aşağıda verilen bilgilere göre 04.05.2023  tarihi mesai bitimine kadar yatırılması ve dekont bilgilerinin susem@sirnak.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Hesap No Bilgileri : Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Iban No: TR970001000563572954975001

Önemli açıklama:  Kurs ücreti 1500 TL olup açıklama kısmında başvurulan programa göre "Şüsem Farsça Kursu" ya da "Şüsem İngilizce Kursu" ibareleri ile katılımcı isim, soyisim ve TC kimlik no bilgilerinin belirtilmesi gerekmektedir. Eğitim programına kayıt yaptırdıktan sonra, herhangi bir nedenle programdan ayrılan katılımcılara ödemiş oldukları ücret iade edilmez.

3.05.2023 |  Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi