rektorumuz-akademik-ve-idari-personelle-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemizde her yıl Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeği, bu yıl da üniversite personelinin bir araya gelmesi ile gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’ın ev sahipliğinde üniversite yemekhanesinde gerçekleşen iftar yemeğine, üniversite üst yönetimi, akademisyenler ile idari personel ve aileleri katıldı. 

Ezanın okunmasıyla Ramazan ayının bereketli sofrasında oruçlarını birlikte açan Şırnak Üniversitesi ailesi, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi değerlerine ve paylaşımcı ruhuna vurgu yaptı.

Üniversite yönetimi olarak herkesin söz sahibi olacağı, düşüncesini çekinmeden ifade edebileceği bir anlayış içinde olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, “Şırnak Üniversitesi olarak artık büyük bir aileyiz. Öğrenci sayımız da, akademik ve idari personel sayımız da her geçen gün artıyor. Ramazan ayı boyunca oruç tutarak manevi duygularımızı güçlendiriyoruz. Bu vesileyle personelimizle bir araya gelerek birlikte iftar yapmak istedim. Personelimizle aramızdaki dayanışmayı ve birlikteliği artırmak için fırsat bulduk. İftar yemeğine katılan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan bayramının da üniversite mensuplarımıza, şehrimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar, barış ve kardeşlik getirmesini yüce Allah’tan diliyorum.” dedi. 

5.04.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü