rektorumuz-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-basin-mensuplari-ile-bir-araya-geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Konuk Evinde düzenlenen yemek programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu, Özel Kalem Müdürü Mehmet Nesim Varol, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Korkmaz’ın yanı sıra ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

Toplantıda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, gece gündüz demeden toplumu bilgilendirmek adına fedakârca çalışarak kamu hizmeti görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan gazetecilerin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Basın mensupları ile bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Alkış,  üniversitemizin son durumu ile ilgili gazetecileri bilgilendirdi.

Şırnak’ta görev yapan basın mensupları da düzenlenen program için Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’a teşekkür ettiler. Yemek programı, Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’ın günün anısına basın mensuplarına hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

9.01.2023 |  Şırnak Üniversitesi