rektorumuz-prof-dr-alkis-canakkale-zaferi-icin-duzenlenen-programa-katildi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kampüsümüzde düzenlenen etkinlikle kutlandı. 109. yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen programa Şırnak mülki erkânı ile vatandaşlar katıldı.

Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Şırnak Valisi Cevdet Atay, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Şırnak Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör, kurum müdürleri, askeri erkân, STK ve siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler oratoryo, tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi gerçekleştirdi. Ayrıca programın devamında Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyeler verildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından protokol üyelerinin açılışını yaptığı “100. Yıl Resim Sergisi’nin” gezilmesi ile sona erdi. 

18.03.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü