sirnak-asfaltit-ocaklarinin-is-sagligi-ve-guvenligi-kosullarinin-iyilestirilmesi-projesi-kapanis-to

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Program Otoritesi olduğu, Şırnak Üniversitesi ile Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasınca hazırlanan, Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) iştirakçi olarak desteklediği “ Şırnak Asfaltit Ocaklarının İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi” kapanış toplantısı Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleşti.Toplantıya Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcısı Ali Erdoğan, DİKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Alanlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve ilgili kurum müdürleri katıldı.Vali Pehlivan, Başkan Yarka, Rektörümüz Prof. Dr. Erkan, DİKA Genel Sekreteri Dr. Alanlı ve TSO Başkanı Geliş birer konuşma yaparak projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.Proje Koordinatörü Evin Keser’in projenin uygulama süreci hakkında sunum yapmasıyla devam eden toplantı, proje paydaşlarının projenin sağladığı faydalara ilişkin düşüncelerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

31.03.2022 |  Şırnak Üniversitesi