universitemiz-kalite-kurul-toplantisi-rektorumuz-prof-dr-alkis-baskanliginda-gerceklestirildi

Üniversitemiz Kalite Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış başkanlığında toplandı. Şırnak Üniversitesi kalite kurulu olarak Yükseköğretim Kurumu’nun belirlediği kalite kriterlerine en kısa zamanda ulaşılması gerektiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, “Söz konusu YÖK kriterlerine ulaşabilmemiz için başta Kalite Kurulu ve gerekse de akademik ve idari personelimizden üstün performans bekliyorum” dedi.

Senato odasında gerçekleşen Kalite Kurul Toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın yanı sıra fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul temsilcileri ile daire başkanları ve ilgili idari personelimiz katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Strateji Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sibel Sönmez, kalite kurul üyelerinin yapması gereken işlemleri ve belirlenen süre zarfında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) sitesine yüklenilmesi gereken raporun hazırlanması ile ilgili geniş bir sunum yaptı.

Toplantı kurul üyelerinin eleştiri ve önerileriyle son buldu.

23.02.2023 |  Şırnak Üniversitesi