universitemiz-personeli-deprem-bolgesine-gidiyor

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen depremzede vatandaşlarımıza yardım etmek için üniversitemiz personelinden oluşan gönüllü bir ekip bugün Gaziantep/Nurdağı bölgesine doğru yola çıktı. Yola çıkmadan önce Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ile görüşen gönüllü grubu kendisi ile fikir alışverişinde bulundu . Rektörümüz Prof. Dr. Alkış böylesine kutsal bir görevi yerine getirmek için gönüllü olan personelimizi cesaretlerinden ve fedakarlıklarından dolayı yürekten kutladığını dile getirdi. 

Üniversitemiz Rektörlüğü ve AFAD’ın birlikte koordine ettiği gönüllü ekibinin lideri Bilgisayar Müh .Serkan Işıkgör ise şunları söyledi: “ Deprem bölgesindekilerin bir nebze de olsa yaralarını sarabilmek için böyle bir ekip kurduk. Üniversitemiz bu yolculuğumuzda bize her türlü lojistik desteği sağladı bunun için Sayın Rektörümüze şükranlarımı sunuyorum. Gönüllü ekibimizle kendi aramızda elimizden gelen yardımı bir şekilde toplamaya çalıştık . Bunun yanı sıra da deprem bölgesine götüreceğimiz temel ihtiyaçlar konusunda bizlere her türlü desteği sağlayan Şırnak Myo Müdürü Doç. Dr. Ferhat Şirin Sökmen, Silopi Myo Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Osmanoğlu, Öğr. Gör. Mehmet Nedim Uygur ve Dönüşüm Otomotiv’e teşekkür ediyorum.”

Bilgisayar Müh .Serkan Işıkgör, Öğr. Gör. Yaşar Yaşar, Öğr. Gör.  Sekvan Yimez, Öğr. Gör. Ali Uslu , Öğr. Gör. Orhan Fırat, Öğr. Gör. Hurşit Fidan, Arş. Gör.Mustafa Kozluk, Şef Mikail Akbaş ve Tekniker Sezai Aydın’dan oluşan gönüllü ekibi deprem bölgesine temel ihtiyaç malzemeleri götürecek ve arama kurtarma çalışmalarına katılacak.  

7.02.2023 |  Şırnak Üniversitesi