universitemizde-bilgi-guvenligi-farkindalik-egitimi-verildi

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından akademik ve idari personelimize yönelik Bilgi Güvenliği Farkındalık eğitimi düzenlendi.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ile üniversitemizin akademik ve idari personeli katıldı.

Siber Güvenlik Uzmanı Yusuf Şen eğitim süresi boyunca bilgi, bilgi güvenliği, kurumsal bilgi, bilgi güvenliğinin önemi, yüzde yüz bilgi güvenliği mümkün mü, gizlilik, bütünlük, erişilebilirlik, bilgi güvenliğinde kullanıcı sorumlulukları konularında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Uzman Yusuf Şen, temel güvenlik kuralları, fiziksel güvenlik, siber güvenlik dahili tehdit unsurları, cihaz güvenliği, parola güvenliği ve çalışan sorumlulukları hakkında da dikkat edilmesi gereken hususlar üzerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş da, verilen eğitimin üniversitemiz personeli için çok faydalı olduğunu ifade ederek, Siber Güvenlik Uzmanı Yusuf Şen’e teşekkür etti. 

Ekler
11

17.05.2023 |  Genel Sekreterlik