universitemizde-ekin-uzunlar-konseri-gerceklestirildi

Şırnak Üniversitesi, Şırnak Valiliği, Rize Belediyesi, Şırnak Belediyesi ve Çaykur Genel Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Hamsi Günü” etkinliği kapsamında Şırnak’a gelen sanatçı Ekin Uzunlar üniversitemizde konser verdi.Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan’ın yanı sıra Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Vali Yardımcısı Murat Ekinci ve çok sayıda Şırnaklı katıldı. Konsere katılanların, pek çok şarkıya koro halinde eşlik ettiği coşkulu bir ortamda geçen programda Sanatçı Ekin Uzunlar, kemençesi eşliğinde birbirinden güzel şarkılar söyleyerek dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

21.12.2021 |  Şırnak Üniversitesi